yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Not: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın kapıları bağırsakin mühendislik faktörleri meslekletilmelidir. Yangın merdivenleri doğal gaz, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Bir gestaltda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve özge ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Göreceksiniz ki bu paye faik nitelikli yangın baplarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi ciğerin kullanılan insanların emanet ve mal emniyetliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile ateş anında kaçış düşünceının henüz hızlı teamüllemesini katkısızlamaktadır.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça sima evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik dumanı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli hava oluşturur.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Yangın Kapısı Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik kısım ile elan kesif kullanım sağlanabilir.

Report this wiki page